De cand ma stiu, mi-au placut surprizele (placute, bineinteles!) si am constatat ca, indiferent de trecerea anilor, simt aceiasi fluturi in stomac atunci cand ma aflu in fata lor. Ma refer la acei fiori ai descoperirii, cand imaginatia incepe imediat sa lucreze, cand mainile cu aparenta liniste despacheteaza atent fiecare element, cand ochii se umplu de licurici in momentul in care, in sfarsit, surpriza a fost pe deplin dezvaluita.

Cel mai intens fior, insa, il traiesc la gandul ca cineva si-a rupt niste clipe din viata pentru a-mi darui mie acea surpriza si bucurie neasteptata.

De curand, in viata mea am simtit nevoia de o schimbare majora pentru ca, in timp, uitasem ce inseamna sa ofer si sa primesc, sa ma bucur de lucrurile simple… de fapt uitasem sa traiesc cu adevarat. Ciudat, dar tocmai suprizele placute nu mai existau pentru ca, efectiv, nu mai aveau loc! Acum le-am redat locul bine-meritat si astfel, prin creatiile mele, ma regasesc virtual in fata ta.

f934a9cdfc0153bbb8026fbb26d44706_350x520

Imi doresc sa impartasesc cu tine cat de important este sa simti bucuria unui moment creat de un gest neasteptat la care visam cu totii. Caci in fiecare din noi exista acea latura sensibila (chiar daca de multe ori este bine ascunsa) care trebuie ajutata sa ramana vie si sa vibreze. Daruindu-le flori celor dragi tie in momente neasteptate, le pastrezi, de fapt, vii licuricii din priviri si fluturii din stomac!

Contact

Plaseaza o comanda!

0

Start typing and press Enter to search